googlef507e5cbf0ca33a0.html

VEIEN TIL DOKTORGRAD

Literature related to the poster and development of the paper "20 days of Christmas. Children's navigation of belonging to a cultural minority in Kindergarten".

Da jeg startet med hjemmekontor igjen i høst oppdaget jeg (igjen) at jeg ikke er skolemoden. Å sitte for seg selv og strukturere arbeidsdagen er rett og slett veldig krevende. Jeg fulgte akademiavettreglene og ringte erfarne folk, men kollegaene mine var i full gang med årets mest stressende periode: semesterstart. Å klage over for mye frihet...

Jeg skal altså være på School of Education ved Victoria University i Wellington i sju måneder i forbindelse med doktorgraden min, og etter månedsvis med praktiske og byråkratiske forberedelser, samt to uker i tvungen koronakarantene under oppsyn av NZs bevæpnede styrker har den faglige infusjonen endelige begynt. Første dag på jobb var en såkalt ...

En kort tekst hvor jeg gjengir et av de beste rådene jeg har fått: du må feire!

Hva er egentlig en midtveisevaluering? Denne teksten er en undersøkelse av formelle retningslinjer fra mitt PhD-program, og erfaringer fra deltagelse på andres midtveisseminar. Og ut fra tanken om at det som er ullent for meg potensielt er ullent for andre, lar jeg refleksjonene ligge åpent slik at andre kan tygge videre i sine forberedelser om de...